Akvárium tetőt házilag miből érdemes csinálni?
Akkarok csinálni akvárium tetőt itthol mégis csak olcsobban kijövök, mint ha veszek valahol...
csak éppen azon gondolkodom hogy miből is... Fából nem igen akarok, mert az nem valami tartós megoldás szerintem...
Pleksziből gondoltam,aztán azt kívülről valami fa mintázatú valamivel bevonni, csak nem tudom hogy jó ötlet -e , meg hogy kibírja e ha én bele szeretnék tenni 2X20w és egy 18W neon csövet..
Valakinek valami jó ötlete?
Ha jót csinálsz, nem igen jön ki olcsóbban, csak jobb lesz, mint a gyári.
Fából úgy lehet, hogy vagy bútorlapból, ügyelve az élfóliázásra, vagy rétegelt lemezből több réteg lazúrral kezelve.
Plexiből is meg lehet csinálni, csak lehet, hogy körülményesebb hozzá rögzíteni a dolgokat.
Amúgy a fénycsövek szabványok, szóval a 20 W is 18, csak 20-nak árulják. De ugyanaz a 18w-os 60 cm-es.
Ha a tömegtől félsz, akkor csak a foglalatokat (páramenteseket) rögzítsd a tetőben, az elektronikus előtétet vezetékeld ki kívülre akárhova.
Vegyél egy kisebb virágládát és 2db 20wattos kompakt izzót bele. [link]
És ezt akaszt az akvárium fölé a falra egy szögre.
Annál olcsóbb megoldás nincs :)
Hát nem igazán a kérdése válasz, de...
hable: nekem azért kell az akváriumra tető, mert van egy macskám, aki imád pacsálni :D Szerintem nem is a halak lennének veszélyben, hanem a víz fogyna el az akváriumból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!