A létezö legkisebb belsö szürö akváriumba?
Sziasztok!
Egy kis nano akváriumot szeretnék berendezni,12l-es lenne.
Igazából növéyes akvárium lenne vizicsigákkal,talán még 1 pár törpe karmosbékát is vennék bele.
Mindenképp szeretnék az akváriumba belsö szüröt,de lehetöség szerint méretben a létezö legkisebbet,mert azt szeretném,higy minnél több élettér maradjon a leendö kis élölények számára.
Tudtok ajánlani márka és típus megnevezéssel mini belsö szüröket,kimondott pici nano akváriumba valót?
Elite mini, lehet kapni az Atlantiszban asszem 2300 Ft, de halat ne rakj bele: Én se hagytam itt sokáig ezt a két pici halat. Ez 10 literes:
Hólyagcsigákat lehet bele tenni és egy mini akváriumot csinálni, kis méretű előtéri növényekkel és egy kis lámpával.
Szerintem egy légpumpával hajtott talajszűrő jó megoldás lenne. Kis helyet foglal és egy jó talajjal hatékony biológiai szűrésre képes. Én is ilyet barkácsoltam a 8 literes Artemiás akváriumomhoz.
Így néz ki egy gyári:
Ha van egy kis barkácshajlamod simán összedobható.
Köszönöm a válaszokat!:-)
Az Elite mini belső szűrő jó megoldásnak tűnik!
Talán el is tudom "rejteni" az akváriumban,úgy hogy ne nagyon látszon.(gyökér alá,stb.)=>de még ezt kitalálom....
Halakat nem akarok beletenni,talán 2 törpe karmost.
Az akvárium annak ellenére hogy nano lesz,de nem lesz kényelmetlen a karmosoknak sem.Mérete:25X25cm,magassága:20cm lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!