Milyen kisméretű (rajban tartott) halat tudnátok ajánlani egy kezdőnek?
Neonnak lágy víz kell szaporításhoz.
Endler guppi, Danio erythromicron, Amanda lazac
Nekem szaporodott pl az Aplocheilichthys Normani úgy, hogy nem is figyeltem rá, nem akartam szaporítani. De olyat nem tudom hol kapsz már. Nem látok sehol boltokban, pedig szép kék szeme van.
én pl a boltban olyan halat szoktam venni direkt aminek már nincs sok hátra a szülésig mert elég drágán adják a halakat.
szóval próbálj meg olyan guppit venni aminek már nagy a hasa és esetleg már van terhességi folt is.
esetleg ha gondolod és ki tudsz egy ilyet fogni akkor első halnak vegyél csak egy ilyen guppit és amikor megszül akko az anyát tedd külön vagy add el vagy ajándékozd el és akkor rögtön egy hal árán kb. egy hónap alatt egy saját csapat halat nevelhetsz fel. ez így még nagyobb élmény is mint hogy megveszed a felnőtt halakat, ha most kezdenék akvarisztikával foglalkozni akkor én is így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!