Pipálnak az aranyhalaim de mér?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam 2db aranyhalat kb 5 cm-ek és egy 51L-es akváriumba tartom őket van szűrőjük ami nyomja a levegőt és van mellette légpumpa is ... mi lehet a baj ?2012. jan. 20. 14:39
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
tudom, h kicsi de még a halak sem olyan nagyok... most gyűjtögetem a pénzem egy nagyobbra ..
2012. jan. 20. 14:49
3/9 anonim válasza:
Azért pipálnak,mert nagyon drága lett a cigaretta.
4/9 Salx Narval válasza:
Egyenlőre még megfelel nekik az 50 liter, de nem ártana már most gondolkodni egy nagyobb akvárium vásárlásán, vagy idővel az elhelyezésükről.A heti 30%-os vízcserét csinálod? Ha nem, akkor iktasd be a teendőid közé. Csak remélni merem, hogy tiszta vízben vannak és csak kaját keresnek a felszínen, nem pedig levegőért kapkodnak szennyezett vízben.
5/9 A kérdező kommentje:
2 napja vannak benne a halak.. a víz kristálytiszta és pipáltak .. most az utóbbi pár órába nem csinálták .. az jó jel ?
2012. jan. 20. 15:50
6/9 anonim válasza:
remélem, hogy nem az egész vizet cseréled vízcserénél, hanem csak a 30-35%át
biológiai egyensúlyról hallottál?
tisztában vagy a szerepével, h miért kell?
nitrifikáló baktériumokról tudsz?
ha neked ezek idegenek, akkor gyorsan olvass utána az akvarisztikának..
7/9 anonim válasza:
itt egy e-book, amibe a legfontosabb tudnivalók bennevannak:
9/9 Platypus válasza:
Az ammónniamérgezés tünete a légszomj oxigéndús vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!