1/8 anonim válasza:
Itt szerintem valami nagyon el van írva. A képről is látszik, hogy kicsit nagyobb azért 54l-től.
3/8 anonim válasza:
Nem nagyobb az, 54 liter szerintem. Elírták egy nullával, de még 35 is nevetséges érte.
Szerencsétlen sügéreken meg a berendezésen látszik a szakértelem... Remélem kimenti őket valaki.
4/8 anonim válasza:
Daphnia, 540 literben nem így néznének ki a kavicsok. Akkor ezek diónyi kövek lennének. Meg a műnövény sem érne fel a tetejéig. A levegőbuborékokról nem is beszélve. Ez 54 liter, a sügérek pedig még kicsik.
5/8 Daphina válasza:
Ja, ok, csak gondoltam vagy +0 vagy minusz0 de a 34ezret én nagyon sokallom
7/8 anonim válasza:
De a 35ért szuper növényeket, kavicsot és posztert is kaphatsz :)
Szerintem halakkal meg mindennel együtt ennyibe kerülhetett az akvárium, Gyuri pedig ért az üzlethez, nem szeretne pénzt veszíteni.
8/8 Dioxyde válasza:
35 ropit ez tuti nem ér:D mondjuk valszeg Gyuri barátunkat beetette az eladó,hogy ez így tökéletes a halaknak...de reméljük jó helyre kerülnek szegény halak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!