Az aranyhalnak kell lélegeztető?
Nah most hogy olvassak előtte...ez rendben van,de ajándékba kaptam...majd a vizét cserélem neki meg ilyenek ezzel nincs gond arra vagyok kíváncsi hogy kell e lélegeztető,légpumpa!
Az addig rendben van hogy 100-200liter kell neki de nem fogok egy 2cm-es aranyhal miatt akkora akváriumot venni neki!Majd ha látom hogy nől akkor átrakom a nagy akváriumomba!
1. Lélegeztető a súlyos betegeknek kell (meg nekem, ha ilyen stílusú kérdezővel találkozok), a szó, amit keresel, a levegőztető.
2. Ha lenne egy 1000 literes akváriumod (gondolom eddig tudsz számolni, azért nem mertél nagyobbat írni), akkor nem írnál le ekkora hülyeségeket.
3. Értelmesen leírták, hogy egy aranyhal 150 literesnél kisebb akváriumban, főleg szűrő nélkül, elpusztul. Attól még, hogy azt sem tudod mi az, és hogy neked hatalmas luxus elolvasni egy oldalt szerencsétlen állatról, még igaza van a válaszolónak.
Egy önző majom vagy, akit nem érdekel semmi, csak a saját meggyőződése. Így nem is lehet segíteni. Annyit remélek, hogy a halad hamar elpusztul (mivel jelenleg szenved, állatkínzás, amit művelsz), és többé nem jut eszedbe állatot tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!