Ez így még nincs túl telepítve?
126literes aksimba jelenleg van,6 pirosszemű pontylazac, 9 bertózi lazac, 1 anci,10 kék páncélosharcsa, és a napokba kapok még pár darab red cherry garnélát. Vehetek még bele gurámit 4dbot? vagy azok már nem kellenek bele?
Illetve még egy olyan kérdés hogy vettem növényeket van egy 20w növényes világitásom, és egy 18w halas világításom. Meg fog nálam maradni az echinodorus osiris és a Cryptocorin Nevelli ?
előre is köszönöm a válaszokat
A páncélosok sok vizet nem zavarnak az élettérben. H van egy erős szűrésed, akkor még egy pár belefér szerintem.
A fény elég lesz.
A garnélákból pedig sokmindent nem fogsz látni. Szerintem el fognak bújni, és nem fognak szaporodni, vagy csak nagyon ritkán. Sok búvóhely pl. valamilyen moha javít a helyzeten. Halakhoz én inkább amano garnélákat javasokok. Azok nem ilyedősek. Igaz azt nem is kap csak úgy az ember:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!