Mik azok a halak amik a Balatonban ott a köveknél szoktak úszkálni?
Figyelt kérdés
A partnál,ahol belehet menni a vízbe tele van kishalakkal rajokban úsznak kb. 5-10 centisek és ezüstös színűek.Tudja valaki milyen halak azok?2012. jan. 8. 13:25
2/8 anonim válasza:
Szerintem keszegek, de kárászok is lehetnek.
A törpeharcsákra is jellemző a rajban mozgás, de ők feketék és jellegzetes alakúak.
4/8 A kérdező kommentje:
Találtam egy képet még kiskoromból amikor kifogtam egyet.Erre a halra gondoltam:
2012. jan. 8. 13:48
5/8 anonim válasza:
Igen, ez valóban egy keszegféle, ahogy előttem mondták, snecinek vagy küsznek hívják.
6/8 anonim válasza:
ez mekkorára nő? a képen ami van az elég pici akváriumban el tudnám képzelni
7/8 Frontosa válasza:
Küsz, 15-20 centisre nő max. Csapathal és rendkívül kényes. Van egy ismerősöm, egy 900 literesben tartott egy kisebb csapatot évekkel ezelőtt erős szűréssel (5 külső szűrő kb. 5000 l/h+1 powerhead!), 2 hónapig tudta megtartani őket, pedig elhiheted, hogy egy tapasztalt akvaristáról van szó. Szóval reménytelen, nincsenek beakvarizálva!
Üdv,
8/8 anonim válasza:
ha egy überfasza 900 lityos aksiban nem bírják akk mif@szér élnek meg a mocskos balatonban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!