Ez így jó? (többi lent)
126l aksi, 760l/h belső szűrő, kevés növény ( a világításom miatt kihaltak a növényeim). Most cseréltem ki a világításom egy Aquastar T8 18 wattos, és egy Resun fresh water and plants 20w-os neon csőre. Ez milyen növényeknek elég?
illetve egy olyan kérdésem van még hogy az akváriumomba jelenleg 4 páncélosharcsa, 1 anci, 5 piros szemű pontylazac, 9 rózsalazac. Mehet még melléjük valami vagy ennyi bőven elég?
Láttam egy fehér ancit még az állatkereskedésbe de nem mertem elhozni, egy féltem hogy túl népesítem az akváriumot, 2 nem tudom a másik anci hogy örülne neki.
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Növényekből alacsony és közepes fényigényűek lennének jók, nem olvastam, hogy mi hangzott el, úgyhogy leírok párat: Anubias fajok, hólyagos vízikehely, jávai és gömbmoha, microsorium, vallisneria, ezekkel tuti nem lesz baj. Kicsit igényesebbekkel is próbálkozhatsz, de velük nem 100% a siker. Az előbbiekből viszont ültethetsz bőven.
Halakra én azt mondom, hogy új fajt ne vegyél, inkább még 4 páncélost, meg 4 pontylazacot a jelenlegiekhez. Mondjuk ha szeretnél, éppen elfér helyettük valamilyen más faj, mondjuk néhány gurámi illene a képbe.
Anciból szerintem elég 1.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!