Oliver777 kérdése:
Labeo és vitorláshal tartható együtt?
Figyelt kérdés
Egy olyan helyre kerülne a labeom, ahol egy 400 literes akváriumban vitorláshal, xifó, neonhal, algaevők vannak.2011. dec. 29. 15:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem el lenne, a balhé inkább attól függ, hány, és milyen algaevő van, és hány vitorlás. De inkább az algázókkal van egy térben, ha van néhány Pleco, velük lehetnek összetűzések.
2/6 anonim válasza:
Labeo Bicolort akarsz? Akkor inkább Frenatust vegyél, az ugyanúgy néz ki, csak kevésbé agresszív. Ő csak a saját fajtársait üldözi ezért csak 1db-ot érdemes venni belőle.
3/6 anonim válasza:
Hja vagy már megvan, akkor mindegy. De az labeo mi?
4/6 A kérdező kommentje:
Labeo bicolor. És nekem van, de sajnos nálam nem tud maradni, ezért máshoz kerülne, akinek a leírt akváriuma és halai vannak.
2011. dec. 29. 19:32
5/6 anonim válasza:
Hát azt mondják az agresszív, akkor rakjatok be neki valami bújkálót, egy cserepet vagy valamit, talán úgy nyugton lesz, de nem biztos, Bicolort sajnos még nem tartottam.
6/6 A kérdező kommentje:
Van bent hajóroncs, sziklaszirt stb., tehát igazából lenne hova bújnia, de ez valahogy nem a szokványos viselkedést mutatja. Ami régen volt Labeo bicolorom az mindig a sziklaszirtben lévő lyukban tanyázott, csak onnan kergette el a többi halat, meg néha (főként etetéskor) kijött egy kicsit úszkálni, ez meg ahhoz képest, hogy inkább éjszaka aktív , bujkálósabb halnak kellene lennie (papíron), egész nap úszkál az akváriumba, szinte sose bújik el. Többi halat nem is bántja, csak a betta-t, aki meg nagyon félénk és hagyja magát, így sajna el kellett szeparálnom egy szaporító ketrecbe, de nyilván ez így hosszú távon állatkínzás.
2011. dec. 29. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!