Szerintetek milyen az aksim?
Sima mezei garnis-parázslazacos aksi, 54 lityós, féléves.
A fűtő a szivacs mögött volt, de összeért a szivattyúval és nagyon hangos volt, tudom nem szép látvány, majd kiveszem nyáron.:)

Ja, még annyi, hogy kicsit rendezhetnéd markánsabban a növényeket, most kicsit kupisnak, összedobáltnak tűnik.
Illetve a képeket is rendezhetnéd egy albumba, mert így elég nehéz végignézni őket.
És jó lenne néhány olyan fotó, amin az egész elrendezés látszik. Lehet, hogy volt benne, csak nehéz megtalálni.

Helyes kis garnélák. Jó látni, hogy van, aki a vadhoz közeli típusokat is tartja. Az akváriumban még elférne egy jó adag növény szerintem. Bolbitis, többféle Microsorum, egyéb mohák ésatöbbi.
Érdemes lenne megnézned a fotoalbum.hu-t, sokkal értelmesebben tudsz rajta megmutatni ennyi képet.

Na találtam.
Jól nézne ki, ha a jávaival be tudnád futtatni azokat a falakat, amiket szeretnél. A nagy csomót is erre használhatnád, nem kellene ritkítani.
Az anubiasokat így rákötözhetnéd a faágra, a gömbmohákat mellé rendezhetnéd. A háttérbe pedig egy sor vallisneria és már gyönyörű is.
Csak ehhez tényleg kellene egy kicsit több világítás, mert úgy látom, hogy van valamennyi barna algád.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!