Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ékszerteknősnek lehet adni...

Ékszerteknősnek lehet adni sertéspárizsit?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Előfordult már, hogy adtam nekik, nagyon szerették. Mégsem ajánlom, mert hasmenésük lett tőle, és fájt is a hasuk. A sertés nem nagyon jó nekik.

De amúgy bajuk nem lett (a hasfájást egyébként elsősorban a mohóságuk okozta), úgyhogy ne ess pánikba, ha már adtál nekik.

Ha még nem kaptak, szerintem inkább keress nekik mást.

2011. dec. 27. 14:25
 2/6 anonim válasza:
mekkora segg vagy. képes vagy egyáltalán párizsit venni?? a legundorítóbb felvágott -.- aki csinája, csak azzal tömném. az összes maradékhust meg zsirt meg lószart ledarálják és az a párizsi. undorító.
2011. dec. 27. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!Már egyszer adtam neki de nem lett semmi baja,de inkább maradok az állatkereskedésben vásárolt ételeknél,nem szeretném ha valami baja lenne.Szép napot!
2011. dec. 27. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves 2. válaszoló, kicsit kulturáltabban nem lehetne? ...
2011. dec. 27. 15:30
 5/6 Platypus ***** válasza:
Nem hal bele, de kb. olyan egészséges, mint neked a chips. Semmi jó nincs benne, akkor meg miért adnád? Ha szereted azt a teknőst, akkor maradj a fagyasztott halnál mint főétel.
2011. dec. 27. 16:49
 6/6 anna210 válasza:
Az állatorvos tiltja a párizsit!
2012. jún. 26. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!