Szerintetek így jó vagy ez már túl sok?
Figyelt kérdés
Van egy 60 literes akváriumom. Ebben tartok 3 leopárdániót, 3 zebradániót,egy ancit és egy almacsigát. Még vennék hozzájuk 4 fémszínű páncélosharcsát (mert ilyeneket láttam a boltba) az még belefér vagy már túl sok?2011. dec. 26. 19:11
2/8 anonim válasza:
Ez így jó,a páncélosok talajlakók,olyanok mintha ott sem lennének :)) Vagyis a mieink olyanok :))
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D akkor megveszem őket ha még van belőlük
2011. dec. 26. 20:07
4/8 anonim válasza:
Jó lenne, de a dánióknak is minimum 70 literes aksi kéne, az anci viszont abszolút túl nagy ide, neki minimum 90 liter kéne, tehát nem sok, csak nem ilyen méretbe illő halakat válogattál össze.
5/8 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam a dániókról, hogy minimum 50 literben kell tartani őket. [link]
2011. dec. 26. 20:18
6/8 anonim válasza:
Tényleg, elnézést, valamit akkor elnéztem, bár Murr nekem azt mondta, hogy akkora kell nekik. Az ancinak viszont 90l a minimum.
7/8 anonim válasza:
Szerintem jó, de ha az anci túl nagy lesz, akkor érdemes kisebbre cserélni.
8/8 A kérdező kommentje:
Oks köszi akkor az ancit elpasszolom valakinek ;-)
2011. dec. 27. 17:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!