Darakór ellen? Mit tegyek? HELP!
sziámi halamat beadtam, vettem 3 neon halat a csapatba, persze nem mentem pestre, de ott nem látszott semmi,miután betedtem, 30 perc várás, vizből át 1/3-ada, megint 30 perc, nem volt hirtelen hőingás, utána benegedtem halakatat 1-2 neonon van 1-2 kis pont, sztem ez darakor kezdete..
vannak kulijaim pikkely nélküli halak.. ezek a szerek amiket írnak nem tesznek jót mert rezet tartalmaz.. kezelésbe bele is pusztulhatnak.. de rajtuk nincs semmi sem, meg neonok többségén..
viszont írja h ki lehet parazitát írtani akár napi 2-3 órára vizet 30-32 fokon tartani olyan aksiba, aminek nagyon árt a lakóinak a darakor elleni gyógyszer, mit tegyek, emeljem fel 32 fokra hőmérsékletet 2 órára? nem fognak megdögleni halaim? mert 27-et még elviselik, és van 2 méz gurámi aminek 24-26 a jó..
alapból magasas hőmérséklet 26,5-27 fok...
elűnt róluk szerencsére..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!