Nem esznek! Mit tegyek?
nem esznek a(6 db) red cherryieim..:( már egy csomó kaját próbáltam de semmi,most a legújabb kaja ilyen zöld tabletta amiből felet/negyedet kell nekik adni...
sok bujkálójuk van szinte teli van növénnyel kerámia bújócskával. van 4 db apró még átlátszó kölyök és két nagy szerintem egy hím egy nőstény és a nőstény petés mert a hasában már vannak zöld "golyócskák" de már petésen vettem. mi lehet a bajuk? egész nap csak "ülnek" a kövön vagy a növény levelei közt néha az alagútban és néznek ki a fejükből,nem csinálnak semmit,nem esznek semmi!mit csináljak?
Nálam Sera shrimps natural kaján élnek a garnélák és mindegyik megeszi. De volt olyan garnélám, ami első héten nem ette meg. Aztán megszokták a helyüket, megszokták a kaját és utána már megették.
Ha van sok fényed akkor ott a növényekről is kajálják az algát, ne aggódj, és lehet már van annyi apró kajamaradék a talajon, amivel el vannak sokáig. Nem esznek sokat, picik.
Egyszer mérgeztem meg őket konzerves bébirépával, abban talán lehetett valami tartósítószer, mert utána egy hétig le voltak lassulva és döglődtek. De a nősténykre amúg is jellemző, hogy általában csak ülnek valahol. A hímek szoktak inkább csak keringeni, mint a bolondok, és azok se mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!