Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Helyre jöhet még a növény?

Helyre jöhet még a növény?

Figyelt kérdés
Kicsit sokáig úszott a cryptocoryne meg a hólyagos vizikehely a hipós vízbe .A levelei elvesztették a színűket .Ecsetalga irtás volt :(
2011. dec. 19. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én sima hipót használtam, nem clorox, na de mindegy, hát megvannak még a növények.

Nem sokáig áztattam, de nálam egyedül a Hemianthus micrantemoides volt ami nem bírta, mert az ilyen vékony szrság, és az összes levele lehullott. Gondolkoztam is, hogy kidobjam e, de végülis nem dobtam ki, csak beraktam nagy fényre akviba és már nőnek új szálai, meg levelei.

Ez már jól helyrejött. A többi növényem is kicsit megcsoffadt, de azok is szépen helyrejönnek, látom.

Kb 2 hét telt el azóta, hogy hipóztam őket.

2011. dec. 19. 23:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem a körülményekkel volt baj ,hanem velem .Nem karanténoztam egy új növényt és biztos vagyok benne hogy Attól lett ecsetalgám .Az oxigéncseppet hiába próbáltam a víz alatt ,mivel felfelé jött az anyag az algára szar se került .Mindegy is ,ezen kár vitatkozni .Remélem helyre jönnek ,ha nem ,akkor növényvásárlás elé nézek .A forrásmohám meg a hólyagosom hajt ,viszont foszlik szét a régi levelek nagy része .Majd az idő megmutatja mi lesz .Köszönöm a hozzászólásokat .
2011. dec. 20. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!