Létezhet ilyen állatocska? Megláttam ezt a képet és azóta nem tudok nem erre gondolni.
2011. dec. 18. 15:59
2/14 anonim válasza:
Igen van ilyen.Axolotl a neve és itt Magyarországon is lehet kapni..Nekem is volt régebben 2..:)
4/14 anonim válasza:
Igen, mexikói axolotl. Nem fotosopp, tényleg tartják emberek otthon :)
5/14 anonim válasza:
Hidegvizi, nyáron meg kell oldani a víz hűtését. Viszonylag helyigényes , és ragadozó. És kényes a vízminőségre.
De ha alaposan utána olvasol, nem olyan vészes a tartása.
6/14 anonim válasza:
Annyi minden van a tengerekben,óceánokban...
Én egyszer egy óriás tintahalat láttam,újságban, nagyon nagy volt,akkora volt az egyik lába,mint kb 3 traktorkerék.Csak az idióta halászok elpusztították...
Amúgy ez nagyon édi!:)
7/14 anonim válasza:
Hát de édes :D nekem is kell :P
8/14 anonim válasza:
Tényleg létezik,régen szerettem volna:) Csak már nem fér el sehova ebben az állatkertben amit a lakásomnak hívnak:D
9/14 anonim válasza:
Nekem van axolotl-om egy 108 literes akváriumban csak az nem albínó. Nem nehéz tartani, csak tiszta vízre kényes. Tápláléknak haltól kezdve a fagyasztott szúnyoglárváig minden megfelel ami hús. Nekem 2 éve megvan és semmi baja.
10/14 anonim válasza:
Axolotl igen, hát élőben nem ilyen cuki szerintem mint a képen, és ha nem szemből nézed megint másképp néz ki.
Nézegettem már én is állatkereskedésben, hát volt szürkében, meg ilyen fehéres rózsaszínben.
Youtube videókat nézzél róla, ott látszik, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!