A 20 l-es akváriumom vize habzik, a fala 2 nap után homályos lesz és barna trutyit törlök le róla. Kezdő vagyok segítség! Mi a probléma?
Van egy barna tarisznyarákom,3 neonom,6 dánióm(2 sárga,pink,leopárd) 2 hal amit kaptam,és nem tudom mi,elevenszülő.
A fő problémám az hogy habzik a víz,és nagyon hamar homályos lesz az akvárium fala,a növényeken is sok szennyeződést látok,és nem tűnnek egészségesnek.Sok gond van a a rákkal,mert előszeretettel pusztítja a növényeket.A víz nem zavaros.
Nem mostam ki teljesen az akváriumot az előző vizet raktam vissza,pótoltam a hiányzó vizet,vízkezelőt,pici metilénkéket,algagátlót raktam bele.
Előtte egy hónapig bírta úgy hogy egyszer részleges vízcserét csináltam.
Mit csináljak most?
A tarisznyarákot hagyd a 20 literbe egyelőre,
a többit meg át kéne rakni egy olyan 60 literbe.
Valamivel jobb lesz, nem fog leromlani a víz pár nap alatt.
Ha nincs pénzed nagyobb akváriumra, akkor meg inkább add el a halacskákat hirdetésbe. A tarisznyarák meg fogja enni a halaidat ha nő egy kicsit.
halak külön, nagyobb aksiba legalább egy 54 literes jól fogna. De ezt már mind leírták előttem
rákot is rakd külön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!