Ez mennyire jó talaj?
Aquatic Nature Pro-Soil
jónak tűnik, de nem tudom mennyire jó egy "mezei" akváriumba?
Jah, én olyat nem vettem. Nem kell :D
Nekem van más, de nem egyből vettem.. kicsit később.
Easy-life ProFito folyékony növény tápom van, az 2ezer Ft, de elég nagy flakon. Sok van benne. A vadonba vettem. Nem sokat használom, csak picit szoktam önteni néha vízcsere után, csak hogy mégis egy kis növénytápot kapjanak, mert azt eszik a növények :)
Azért azt már észrevettem, hogy ha nem tápozok egyáltalán, akkor azért el-elsárgulnak a levelek.
Ha meg tápozok akkor gyorsabban nőnek és nem sárgul semmi, de akkorr jobban algásodik, ezért nem kell túlzásba vinni a tápozást sem, szerintem.
Egyébként asszem mikor először vettem egy ilyen zsák talajt, egy 45 literes akviba, abba vagy fél évig nem tápoztam semmit és nem is láttam semmilyen hiánytünetet a növényeken.
Utána láttam hogy kezdett egyik-másik levél sárgulni, és akkor vettem csak folyékony tápot hozzá. Szóval szerintem ráér fél év mulva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!