Sokat olvastam mostanában a városligeti tóról, illetve az élővilágáról. Vélemények róla? (többi lent) Mit? Mikor? Mivel?
Régen rengeteg gyönyörű hal volt benne, guppiktól kezdve ritka sügérekig minden. Aztán sajnos az egészet leengedték, végezve a gyönyörű élővilággal. Hogy most mi van benne, azt nem tudom. Egy szákkal (1*1m-es háló) lehet sikereket elérni, horgászni nem igazán érdemes. Szerintem a rendőrséget nem zavarja, ez nem horgászvíz.
Haza nem vittem belőle soha halat, de életképesebbek és erősebbek, mint a tenyésztett társaik.
Értem és ha teszem azt dobóhálóval csinálnám vagy esetleg ilyennel?
ezért szólnának a rendőrök...mert ez már kicsit komolyabb cucc... és nem tom pl a dobóháló már halászeszköznek minősül szal ahhoz elvileg engedély kéne...
Szerintem bármit használhatsz, kutya se foglalkozik vele. Lehet télen is próbálkozni, persze, termálvíz van benne.
Sajnos idén nyáron nem volt benne víz, tehát még nem lehet túl színes a fauna.
Ha esetleg ezt még nem olvastad, érdemes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!