Mit adhatok enni Anentome helena-nak (csigaevő csiga)?
Figyelt kérdés
20 literes nanoban tartanék 1-2 darabot, nincs más csigám, mit adhatnék neki/k/ enni? illetve elég lenne neki a 20 lityós akvárium?2011. dec. 1. 18:44
1/8 anonim válasza:
száraz haleledeleket megeszi és minimum 20asban tartható, tehát igen :-)
2/8 Platypus válasza:
Megeszi a halkaját is, csak azt könnyen felfalják előlük a halak. A garnéla meg ráktápok nem esnek szét a vízben és nagy darabok, azok praktikusabbak csigaetetésre. Pontosabban én mindig azzal szenvedek, hogy a csigák felzabálják a garnéláim elől a tápot.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi! az aki két hete jár üresen, nem lesznek benne más élőlények csak 2 csigaevő csiga
2011. dec. 1. 19:06
4/8 Platypus válasza:
Ha szeretnéd hogy szaporodjanak, akkor többet vegyél, mint 2, hogy biztosan legyen hím is meg nőstény is, mert váltivarúak. Pár garnéla még kényelmesen elférne mellettük.
5/8 A kérdező kommentje:
akkor mennyit tudnék belőlük venni?
2011. dec. 1. 19:58
6/8 A kérdező kommentje:
szeretném hogy szaporodjanak
2011. dec. 1. 19:58
7/8 Platypus válasza:
Ahogy én látom, a nemek tök egyformák, szóval lutri hogy jól választasz-e. Szerintem 5 darab esetén már elég nagy rá az esély, hogy legyen mindkettőből.
8/8 anonim válasza:
csak próbálj meg hasonló méretűeket összeválogatni, mert a nagyobbak megeszik a kicsiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!