A gyári tetőben a fénycsövet ki lehet cserélni?
Nem szeretnék semmi mást csak a fénycsövet kicserélni,ez lehet,vagy mivel gyári nem tudom kiszedni belőle,és helyettesíteni mással?
Most egy 15W-os gyári fénycső van benne ezt szeretném lecserélni egy 15W-os növényes fénycsőre.
Ki lehet.
De ha egyedüli cső, akkor szerintem ne növényest vegyél bele. Azoknak napfényes nélkül elég hülye színük van.
Amúgy ha a gyári 15 w nem volt elég a növényeknek, attól hogy növényeset raksz bele, valamivel nyilván jobb lesz a helyzet, de ne várj csodát! 15 W, az 15W akármilyen a spektruma.
Akkor jó a növényes. Biztos ki lehet cserélni, gondolom sima 45 cmes T8-as cső. Ha gyári, valószínűleg páramentes foglalatban van. Simán le kell róla csavarni, menetes.
Vagy nem, te látod :)
De tuti cserélhető.
Nekem most jelenleg egy 15W-os Hailea Fresh Water-em van.
Ha a növényes nem alkalmas a fényigényes növényekhez akkor mondjuk még 1 ilyen fénycső milyen lenne?
az akvárium 54 literes,és 2x 15W-os világítást szeretnék bele.
Egyik fénycső Hailea Fresh Water,15W
A másik fénycső még nincs meg még tanácstalan vagyok hogy milyen legyen,először növényesre gondoltam,de már nem tudom,hogy milyet vegyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!