Hogyan került a garnálás kis akváriumomba, amit 2 hete telepítettem kis fehéres színű féreg féle? Kb. fél cm lehet, meg a lányom észre vett, nagyon apró kis fehér pötty szerű, nagyon gyíors kis valamit, az mi lehet?
a kakájuk lesz!
nem?
nekünk a nagyobb halakból lóg ki ilyen és ahogy "elhagyják" úszik a vízen, amíg a szűrő be nem szívja.
Planária ferőzésed van. Ezzel semmi gond, mert nem veszélyes a garnélákra, megeszik megmaradt kaját. Csak hát el tudnak szapordni és az elég ronda tud lenni.
Így néz ki?
A következő képet én készítettem, amint egy elhullott garnélát lepnek be, elég durva:
nekiállhatsz egyesével kihalászgatni, de az nem lesz eredményes. Van direkt planáriaellenes szer. Ez elvileg nem bátja a garnélákat (a halakat lehet). Ha nagyon zavarnak, akkor lehet hasznáni. Nekem van is ilyen, ha gondolod küldök belőle, mert van egy csomó és csak nagyon kevés kell belőle. Csak akkor írj privát üzenetbe.
Még több info: [link]
Ja, bocs a második link rossz, ez a jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!