Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tetra termékek milyenek?

Tetra termékek milyenek?

Figyelt kérdés

Nem szűrőkre és egyéb technikára gondolok hanem növénytápra, easy balance-ra és minden ilyen folyadékra, tápra...

Köszi.

2011. nov. 2. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Tetra Easy balance-ot vettem egyszer, de sok értelme nem volt, inkább úgy mondom, hogy semmi. Megvan még a fele. Fölöslegesnek tartom, nem használom.

Növénytápot Easy life pro-fito-t használok most, ez 2ezer Ft. A Green Aqua Mikro es Makro növénytápok is jók, csak drágábbak.

2011. nov. 2. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyszer vettem Tetra AlguMin-t is, algákat gyilkolni vele, de az anubias nana növényeim nagyon megcsoffadtak tőle, kellett vagy 2 hónap mire valamennyire rendbejööttek.

Szóval ez se jó. Algát nem is nagyon írtotta ki, csak le kellett kapcsolnom az egyik neont hosszú távra, és több vízcserét csinálnom, és ez lett a megoldás.

2011. nov. 2. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem mindenféle vízkezelő szer egy nagy marketing humbug, bármilyen márka legyen is az! nincs rá szükség! pl lágyvizet sem vízlágyító adalékkal csinálunk, hanem SZAT gyantával, de a diszkoszokon kívül nem nagyon kell lágyvíz más halaknak, még ha a szakirodalom mást ír, akkor sem. a vízelőkészítő ilyen-olyan löttyök nem érnek semmit, szerintem többet ártanak mint használnak! A Tetra haltápok jó minőségűek, bár én inkább a Sera termékeire szavazok, amik hasonló árúak, de szerintem jobbak mint a Tetra. Ha csúcs minőségű tápot szeretnél, akkor a Hikari-t ajánlom, de azok nagyon drágák. Szerintem a Sera, Tetra, JBL és hasonló márkák teljesen megfelelőek kajában, amit kerülni kell, azok a Tesco-s vacakok, pl Panzi és hasonló kínai és magyar bóvlik.
2011. nov. 2. 14:51
 4/5 kzs ***** válasza:

Nekem a kajái bejöttek, sokáig használtam is (most már inkább fagyasztott artemiával, krill-lel, fehér szúnyoggal, stb. etetek).

Én a termékeik közül csak az "AlguMin"-t használtam: nekem fabatkát se ért.

A többit termékét nem próbáltam, de szerintem a Sera olcsóbb.

2011. nov. 2. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A technikai dolgokon kívül (külső szűrő, légpumpa) a kajáik közt vannak jók.
2011. nov. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!