Berendeztem 2db 20 literest kis erdőnek, oldalnézetből. Ez így milyen?
Köszi.
Naja, a fényen még csiszolni kell, lesz rajta 2 lámpa.
A jobboldaliba 2db Dario-dario törpe sügér (1 centis hal), a baloldaliba meg 5db ivadék Normani lesz, csak amíg picik, aztán átdobom őket a nagyobb akváriumba.
A baloldali akváriumban a dombot úgy csináltam, hogy több kis gömbmohát széthúztam laposra, a szélén összevarrtam tűvel-damillal egy nagy lepénnyé. Az aljára nehezéknek varrtam néhány kerámia hengert körbe. Aztán leraktam egy követ és ezt a moha lepényt csak ráterítettem, nem kötöztem rá.
Két fűzfaág tetejére damillal fissidens fontanus mohát kötöztem, az lett a két kis fa.
A jobboldali akváriumban a fa lombját Weeping mohából csináltam. Alulra pedig néhány gömbmoha cafatot tettem.
A gömbmoha és a fissidens mohának kevés fény kell, és nagyon lassan nőnek.
A Weepeng moha nagyon fényigényes, annak pont fölé kell tenni a lámpát, az gyorsan is nő, hamar olyan lesz mint egy szomorú fűz aminek a földig lóg a lombja :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!