Hány kilós JBL manadot vegyek?
Figyelt kérdés
Akváriumot szeretnék berendezni az már megvan hogy JBL manado lesz de nem tudom hogy a 4-5 centihez mekkorát vegyek. Előre is köszi!2011. okt. 29. 09:20
1/7 anonim válasza:
Discot csinálsz a halaiadnak????
2/7 A kérdező kommentje:
Miért csinálnék discot?
2011. okt. 29. 09:44
3/7 anonim válasza:
Miután literre árulják, könnyen kiszámíthatod mennyi kell.
Az akvárium alapterületét megszorzod 5-tel, elosztod 1000-rel, és megkapod, hány liter kell.
4/7 anonim válasza:
Hát nagyjából szerintem
- 15 literbe 3 literes zacskó kell (1 800 Ft)
Én 20 literbe raktam ennyit és így lett 3cm magason.
- 20-30 literbe 5 literes zacskó kell (2 780 Ft)
- 40-60 literbe 10 literes zacskó kell (3 680 Ft)
- 100-150 literbe 25 literes zacskó kell (7 800 Ft)
Hát de nyilván hogy nem mindegy, mekkora az akvárium alapterülete, most úgy az átlagos akváriumokhoz képest nagyjából mondtam ezeket.
Aztán ha 1-2 literrel több kell bele, akkor még a a Vadon díszállatban lehet kapni kimérve, asszem 750 Ft litere Ott fel van bontva egy 10 literes zacskó és abból méregetik ki.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi !!
2011. okt. 29. 19:22
6/7 anonim válasza:
Azért gondoltam h discot akarsz a halaidnak mert a JBL egy hangszóró márka
7/7 A kérdező kommentje:
Jah, hát azt nekem mondhatod :D
2011. okt. 30. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!