Mit csináltok a "fölösleges" garnélákkal?
Red cherryt akarok tartani, garnelainfo-n v akvaristán olvastam, hogy növényes garnélás nanonak 15 körülit ajánlottak.
Még egy kérdés. A jávait kb 5 napja beleraktam az akiba, első nap a viztetején volt, második nap feljött és azóta lebeg a tetejéhez közel. Tipp? Elméletileg a talajon kéne legyen nem?
Ja és romániábol vagyok, azért nem aktuálisak a magyarországi hirdetések.
Irtam, hogy még nincs garnélám, csak előre akartam tudni, hogy mi legyen ha sokan lesznek. Ha lesz, adok neked is, csak gyere utána.
A többieknek köszönöm.
csinálhatsz a mohából kis fenyőfát is.
Rátekered a mohát vékony fűzfa ágra, aztán rákötöd damillal vagy cérnával, és az ágat meg benyomod a kavicsba hogy ne dőljön el.
Vagy ha szerzel "siporax" kerámia hengert, abból 3db-ot rákötsz az ág aljára, az lenntartja a víz alatt.
Csinálsz sok ilyen ágat, az idővel majd kiszőrösödik és karácsonyra már tök jó fenyőfék lesznek belőle.
Alulra meg teszel fehér homokot, az meg úgy néz majd ki, mint ha hó lenne. Havas fenyőerdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!