Nem sok ez 35 literre?
guppynak jó, szívóharcsának jó, neonnak véleményem szerint 54 kellene, ami tökéletes és megfelelő.. bár sokan 70 litret mondanak a díszhal.info-szerint.
sztem ajándékozd el a neonokat, ha már megvannak jobb lesz nekik úgy, vagy hirdesd meg akvaristán, vagy ne vedd meg őket.
aljzatot meg díszállat-kereskedésben vegyél, 1-3 mm-es aprószemű kavics lenne a legmegfelelőbb
manado-t azért ne vegyél, mert aljzatpórszívóval kijön az egész. Vagy úgy is csinálhatod, hogy 1,5 cm Manado, felette meg 2cm kavicsréteg, de csak akkor, ha igényesebb növényeket akarsz, és persze rágyúrsz a v világításra is.
Igénytelenebb növényeknek elég a kavics is (pl. anubias, amit nem is kell egeszen beultetni)
aprószemű kavicsot szerintem érdemes megnézni az OBI-ban is, olcsóbb mint sok kereskedésben. Én díszállat- kereskedésben vettem 300Ft-ért uaz az OBI-ban 180Ft volt :(
Persze ez csak a kavicsra igaz, ha komolyabb aljzatot szeretnél akkor -> kereskedés.
Én azt javaslom: 4 törpe szívóharcsa, 6 endler guppi.
Neonból nem tarthatsz 5 darabot, 10 a minimum, 70 literre.
A guppiból is kevés a 3, viszont a szivárványosnak kicsi a 35 liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!