Falun kérdése:
Ha lenne egy szabad 160l aksitok mit tennétek bele?
Figyelt kérdés
Már van egy 250l pontylazacos aksim, és van egy 54l red cherrys...
egy állatkereskedés bezár és lecsaptam a 160l hátteres, tetős aksira.
A sügéreken gondolkoztam de nekik az aksi sajnos kicsi lenne. :S
más ötlet?
2011. okt. 7. 14:31
1/20 anonim válasza:
Azt hittem, az aksi az akkumulátor rövidítése.
3/20 A kérdező kommentje:
szerintem nem ezen van a hangsúly.
de köszönöm az észrevételt!
2011. okt. 7. 14:46
4/20 anonim válasza:
160 literbe lehetne mondjuk márnákat, szép gyors mozgású csapat halak jól érznék magukat, lehet akár csak 1 fajta is de abból sok(kikell számolni nyílván) vagy 2 fajtából összeállítani szép kis csapatokat.
5/20 anonim válasza:
Brakkvizeset fehér homok aljzattal, 2db Pettyes indiai tarkasügérrel és sok kis darázsgébbel.
Vagy csak 1-2 db gömbhalat, ez olyan, mint egy ember, odajön barátkozni, okos, meg jó fej és vicces ahogy figyel a nagy szemeivel.
6/20 anonim válasza:
Én törpegurámit, vagy gyöngygurámit raknék bele, neonhalakkal. :)
7/20 A kérdező kommentje:
a neon kilőve abból már van :D
de ezek a válaszok megfontolandók!!!!
köszi!
2011. okt. 7. 14:51
8/20 anonim válasza:
Egy aranyhalas is nagyon szép lenne, az utóbbi időben egyre jobban kedvelem őket. Édesapámnak dobtam össze egyet, gyönyörű, természetes alakú de hatalmas fátyolos úszókkal rendelkező fickókkal de most már legszívesebben ellopnám tőle :)
10/20 anonim válasza:
Murr, van képed erről az aranyhalas aksiról? Szívesen megnézném, már csak azért is, mert itt az akvarisztika témakörben már mindenféle típusú akváriumról linkeltek be képeket, aranyhalasról viszont egyet sem láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!