Neon mehet Cbs mellé?
neonoknak nem kicsi az 54 literes akvárium, pont ez, amiben már jól érzik magukat
http://www.youtube.com/watch?v=2kNcejQSG90
mondjuk ezek még kicsi bébik, nem kifejlett méretűek, én is tartottam neont 54-ben már. mondjuk 30 literben nem ajánlatos őket tartani, mert akkor nem tudnak ekkora méretű aksiban csapatban úszni, de 54 literes miért nem lenne jó nekik?
kezdem érezni, hogy itt gyakorikérdéseken kicsit túlzásokba esünk az akvárium méreteit érintve.
elhiszem, hogy aranyhalnak kell min 130 liter, mert nagy növésű és gyors az anyagcseréje, de 54 liter ideális egy kisebb neoncsapatnak, 20-30 litert rámondani a minimumra fölösleges, ettől senki nem lesz jobb akvarista..
hát én azt mondom hogy simán fel lehet áldozni azokat a garnikat mert azért lássuk be a halak szebbek és sokkal több
örömöt okoznak a gazdájuknak mint a garnélák és nem is beszélva arról hogy a garnéla nagyon jó kaja én azzal etetem a márványsügér babámat :D
Neonoknak sajnos kicsi az 50 liter, az 5 darab meg főleg. Nem mi esünk túlzásokba, ezt mondja ki a szakirodalom és a sokéves tapasztalat.
A garnélákkal nem lenne gond amúgy. Viszont amit tudok ajánlani, az 6 db endel guppi, vagy mondjuk 8 db boraras. Ők sokkal kisebbek a neonoknál, tehát a garnélákra még kevesebb veszélyt jelentenek és a hely is tökéletes nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!