Berakhatom a szekrénybe, a vitrin helyébe az akváriumot? Hogy fog kinézni?
Én egy 100 literest raktam egyszer be itt a szekrénybe, mert van neki egy nagy TV tartó luk, de elég magasan.
A polcot alul 2db vastag fa léccel megerősítettem és még azt a fa lécet is megtámasztottam oldalról másik 2 léccel, hogy jó erős legyen. Lehet hogy egy kicsit eltúloztam, de az biztos, hogy masszív lett.
Így volt bent az akvárium kb fél évig. Szereltem a szekrénybe felülre lámpákat is, jól ment.
Csak ezzel az volt a gond, hogy magasan volt az egész, és csak úgy értem el a tetejét, hogyha felálltam az ágyra.
Aztán volt egy olyan 20 centi magas rés fölötte, amin be kellett nyúlnom ha akartam benne porszívózni.
Na képzeld milyen szar úgy vízcseréket csinálni.
Vödröt az ágyra..stb. Eleinte csináltam is, aztán meguntam a kínlódást.
Később mikor elhanyagoltam és kezdett koszos lenni, mert nem bírtam rávenni magam a vízcserére, akkor inkább fogtam az egész akváriumot, leszedtem onnan, és készítettem alá egy alacsony kis komódot és úgy már sokkal inkább elérhető volt, sokkal könnyebb volt úgy tisztítani, és szebb is lett utána. Jobban berendeztem, mert többet foglalkoztam vele hisz jobban szem előtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!