Milyen sötét szinű, apró szemű, olcsó ajzatot vegyek?
200l az akváriumom,szeretnék venni ajzatot,ami közé nem pereg be a kaki,kajamaradék,növényi részek,stb.
Sajnos nincs sok pénzem,3000ft-nál többet nem szeretnék kiadni érte...vagyis szeretnék,csak nincs most rá keret:D
Valaki valami okos ötlet a problémémra?
Fekete bazalt. Veszel amennyit tudsz. Annyi biztos kitelik 3ezerből, hogy rendesen fedje az akvárium alját.
Aztán ha úgy látod, hogy kevés, akkor mikor megint lesz pénzed, veszel többet és folytatod a feltöltést. Úgy is lehet, hogy ha benne vannak a halak, csak akkor egy kisebb tálba kell rakni a kavicsot, bemeríted a tálat egész alulra és óvatosan beöntöd. A halak úgyis arrébb úsznak. Én már csináltam ilyet és nem ástam el egy halat sem. Nem nehéz, csak kis részletekben kell betenni a kavicsot ilyenkor már és a halakra figyelni kell.
ez a tálas ötlet tetszik,ki is próbálom majd,köszönöm!:)
és köszi a másik választ is!
25 kg zúzott bazalt olyan 1-2000 Ft tüzépen. Ez sajnos viszonylag nagy, 2-3 mm darabokból áll (a boltban vehető 0.5 mm azért szebb), de egyáltalán nem rossz.
Folyami homokot ugyan ilyen áron kapsz, az aprószemű, csak nem sötét:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!