Guppkik hány nap alatt szülnek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 09:45
1/5 zsoka79 válasza:
Négy hét. És az ivadékok már úgy születnek hogy megvannak termékenyitve, duplán. Nekem eddig 15-20 ivadék született egyszerre, abból általában a fele marad meg. Külön tartom őket naponta cserélem a vizet a nagy akváriumból és kétszer háromszor etetem, levegőztető nem szükséges csak a fényre figyelj mert ha oldalrol kapiák a fényt ferdén kezdenek úszni. Kb 2 hét vagy legalább 1.5-2.0-cmes és vissza teszem őket mert akkor már nem eszik meg a nagyobbak. Vagy hát attol függ hogy neked mekkora halaid vannak és menyi a búvóhely.
2/5 zsoka79 válasza:
Plusz szoktam bele oldani a vizükhöz minimális sót, fertötlenités céljából.
3/5 A kérdező kommentje:
OK köszi de nekem csak guppkijaim és egy tisztító halam van per pillanat. És így is külön tartsam őket?
2011. szept. 4. 12:15
4/5 anonim válasza:
Az nem guppki hanem guppi!:DDNálam volt amikor 80-100is született egyszerre:DD
5/5 zsoka79 válasza:
Igen mindenképpen. A szülők is meg ehetik, szeretnek vadászni. A halak között elterjedt szokás a kanibalizmus. Én vettem ellető ketrecet abba tettem mikor elkezdődött a szülés, de volt már mikor úgy kellet kivadásznom hálóval. Nagyon picik nagyon törékenyek és ezért óvatosan kell velük bánni. [link] [link] [link] Pár link amiben sok érdekes dolog van le írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!