Hogyan kell tartani a guppikat?
Figyelt kérdés
Mekkora hely kell 4 halnak,
Mit esznek,stb.
2009. ápr. 18. 19:17
1/3 anonim válasza:
Szia!Nem kell olyan túl nagy hely nekik! A guppyk nagyon szeretik pl. a szúnyoglárvát de a normál haltápot is megeszik! Csak vigyázz velük ha szaporitani akarod őket akkor gyakran ívnak és a kicsiket meg is eszik ha nem választod rögtön külön őket!
2/3 anonim válasza:
négy guppinak elég a 20 literes aksi komolyabb igényük nincs bármlyen halkaját megesznek kell az aksiba levegöztető és szürő tökéletes kezdőhal.én ajánlom a minimum 50 literes aksikat mert könnyebb rendben tartani és a kicsit ugyis kinövöd idővel
3/3 anonim válasza:
en is ajanlanam a nagyobb akvariumot,nem csak azert a 4 gupyert,szerintem most van 4 kesobb biztos szeretnel tobbet is, mert en is igy kezdtem. 20 literessel kezdtem aztan nagyobbat mert szebb ,most meg egy120 literes van sok szep hallal es tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!