Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit kéne még belerakni?

Mit kéne még belerakni?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 28. 16:05
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Meg kezdo vagyok, de ilyen talajt szeretnek en is. Mi ennek a neve? Amugy nagyon szep akvarium.
2011. aug. 29. 01:30
 22/23 Daphina ***** válasza:

Szia!

Leírnád az aki adatait?

elöl az a kő nagyon nem illik a képbe...

2011. aug. 29. 08:54
 23/23 A kérdező kommentje:

Akvárium 80 x 60 alapterület, és 40 cm magas = 192 Liter

Van benne össz 3 adag ilyen talaj.

[link]

A növényeket és a talaj 2/3-madát a régi akváriumból szedtem ki, így most 1 zsák talajt kellett vennem és növényt egyáltalán nem. A talaj alá raktam köveket, mert hátrafelé emelkedősre csináltam, de olyan hülye, hogy ha nincs alatta kő ami megakassza, akkor lepereg előre, és beáll egyenesbe az egész.

Az akváriumot használtan vettem. Van rajta karc, de nem sok, viszont jó vastag 10-es üveg. A háttér mögött 10cm hézagot hagytam, és egy 1200 Liter/órás vízpumpát raktam mögé (4ezer Ft). A pumpa bal-felül nyomja a vizet előre. A jobb alsó sarokba pedig vágtam egy nagy lukat, rá egy hálót, ott folyik vissza a víz hátra. Aztán egy zacskó perlonvattát gyömöszöltem a háttér mögé.

Tavaly karácsonykor vettem az Atman AT-3335 külső szűrőt, nem ehhez, de ide is jó talán. A két csövét, a háttér mögé lógattam be.

A tetején sok kis lámpa van, ami a kis akváriumokon volt eddig, és egy neont a barátom akváriumáról is leloptam.

Összesen 109 Watt fény, tesztelés alatt :)

Ha nem jó, azt úgyis látni fogom a növényeken.

Egy 12cm-s PC ventilátor tettem a jobb sarkára, a víz fölé. Azt nem tudom hány fokos a víz, de érzésre 26-ot mondanék. Kéne venni egy matrica hőmérőt.

Ja tudom, hogy nem illik oda a kő, én is gondolkodtam rajta, de úgy szeretem azt a követ.

Nekem ez a szürke háttér nem annyira tetszik igazából, csak azért vettem ilyet, mert ez több éve ott porosodott a boltban, és nem vette meg senki ezért olcsóbban megkaptam. Nem vagyok én se milliomos, sajnos.

2011. aug. 30. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!