Mivel kezeljem a gömbmollymat?
Figyelt kérdés
Külön akváriumban van és már vagy 1 hete kezelem Malachitzöld-del,mert darakórszerű cuccok vannak rajta.a foltok csak elhalványultak,de nem tűntek el teljesen,a nagy akimban visszaerősödik a színük.Más lehet a betegsége?Mivel kezeljem?itthon van nekem :dezinfekt,metilénkék,formit,xantakridin és malachitzöld2009. ápr. 16. 20:48
11/18 A kérdező kommentje:
Szia!A vizet rendszeresen cserélem,és újra gyógyszerezem.A metilénkék jó ötlet,megfogadom,köszi szépen.Remélem túléli.Hány molly volt neked a legtöbb eddig amennyi egyszerre volt az aksidban?Am pláne remélem h helyrejön mert a barátnőmtől kaptam:).
2009. ápr. 22. 18:29
12/18 anonim válasza:
10.55ös vagyok!Akkor,ha cserélve és újra gyógyszerezve volt a víz,és még mindig beteg,akkor próbáld meg,cserélt tiszta vízbe rakni,gyógyszer nélkül.A vízhőt,meg emeld meg 28fokra!Talán ez használ!Sajnos több ötletem,így hirtelen nincs!Nekem sok volt,szeretem őket,mert aranyosak és,szép színesek!Volt fehér,fekete,arany,fekete-fehér foltos példányom is!Kb 15db biztos volt,de mint mondtam nagyon nehezen gyógyultak meg,és sok elpusztult belőle.Élő tubifexet ne adj nekik,mert ők még erre is érzékenyek.Inkább fagyasztott cuccot.Vagy száraz eleséget változatosan.Ha eszembe jut még valami,akkor írok.A Seranak vannak még gyógyszerei,amit a kereskedésekben lehet kapni,de azok elég drágák,bár csak cseppek kellenek belőle,de most egy halért.....Hát nem is tudom!Tényleg nincs több ötletem!Drukkolok,hogy meggyógyuljon!
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Úgy tűnik hogy használ az új gyógymód,lekopogom.Am én is olvastam a tubiflexeset én is de sajnos a betegsége után.Ki is dobtam.Én is remélem teljesen meggyógyul.Köszi a jókívánságokat is:)!
2009. ápr. 22. 20:58
14/18 anonim válasza:
Szia!10.55ös vagyok!Na,meggyógyultatok?
15/18 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi hogy érdeklődsz utánna.Sajnos ma elpusztult.Nagyon elkeserített,mert már visszaraktam a nagy akváriumba,mert elmúltak róla a dolgok.3napig volt a nagy aksiban,mire előjött a betegsége.Sajnáom őt:(.De vígasztalódok a tegnap vett üveggarnélákkal,vagyis az eggyikkel,mert a másik nem élte túl az utat,valamiért levénult az ollója,lehet becsípte a zacskó.Remélemennyi haláleset után most már nyugi lesz.Tényleg köszi h érdeklődsz.(Amugy hány éves vagy+nemed?Nem akarok semmi rosszat,csak érdekel:D)
2009. ápr. 29. 20:01
16/18 anonim válasza:
Szia!10.55-ös vagyok!Nagyon sajnálom,hogy nem élte túl,a mollyd!A rákok meg lehet balhéztak a zacsiban,és ezért sérülhetet meg a másik!Nem lett nekik az utazáshoz betéve,bármi olyan dolog,amibe eltudtak volna bújni?A legtöbb helyen szoktak betenni,pont azért nehogy közelharc legyen a zacsiban.De most már remélhetőleg,tényleg megszünnek a bajok!Drukkolok!Irtam privibe!
17/18 anonim válasza:
Bocsi!:)))Hi...valamit elnéztem!Amit leírtam ok,csak azt akartam irni,hogy irj privibe!Amúgy L/32
Üdv:Any (10.55ös)
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a kérdés tárgytalan,elpusztult:(.
2009. máj. 5. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!