Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mire kell 20l-es akvárium egy...

Mire kell 20l-es akvárium egy sziámi harcoshalnak? Mozgásigénye elvileg nem nagy és nem mozog sokat és boltban egy literes üvegben van egy szál növénnyel.

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 18:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát ha az a 20 liter a törvénybe le van írva, akkor be lehet perelni a boltot, csak szerintem senki sem foglalkozik ezzel.

Én nem olvastam el az állatvédelmi törvényt. Illetve valamit olvastam a teknősökről, hogy kétszer a hossza kell a páncélnak, a gyíkokról hogy 2,5ször kell az állat hossza. Oroszlán is van, azt is lehet tartani, vagy elefántot, na de halasat nem találtam így hirtelen.

Bettát én 45 literben tartottam régen, sok növénnyel, és igenis úszkált sokat. Nem volt olyan bamba és letargikus mint amiket poharakban látok a boltokban. Egyszerűen csak nem unatkozott, mert tudott szlalomozni a növények közt. És szerintem ez a minimum amit meg kell adni az állatnak, mert az hogy egyhelyben áll, vagy forog az nekem nem tetszik, akkor sem, ha nem értek a halakhoz.

2011. aug. 17. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!