Egy ilyen levegőztetőt lehet 12 literes aksihoz üzemeltetni?
Két kép van a levegőztetőről, a többi nem érdekes...
Előre is köszi a válaszokat!!! :)
fogalmam sincsen hány L/órás...:):D
Igazából még nincs is nálam csak a hét elején fogom megkapni postán.:)
Nekem 12 literes akváriumom van és abba kellene vagyis szeretném...Ez ilyen régi típus?Mert én még sosem láttam ilyet..?Hogyan kell használni?Gondolom nem szabad vízbe tenni mert a hátoldalára rá van írva angolul, hogy Do not immerse in water.Akkor csak a végét kell rátapasztani az akvárium oldalára, és a dobozát kint kell hagyni?
Várom a tanácsotokat továbbra is! :)
Oké Oké Oké....
Ezeket a : levegőztető cső
visszacsapó szelep
porlasztókő
szivacsszűrő
díszhalkereskedésekben megtalálom?
Ja rendben...
Van egy nőstény bettám ami hihetetlen módon elkezdte minden ok nélkül kergetni és tépkedni, szaggatni a többi halaimat.Azt külön tettem(volt egy 4 literes aksim, nem voltam felkészülve erre)és át akarom tenni egy nagyobba és még veszek mellé pár almacsigát vagy egy-két guppit, ilyen picurka halakat.De nem 500-at csak egy-kettőt!!!és szépen berendezem egy nyugis élőhelynek.
/Én vagyok a második/Ami a képen van azt mind megkapod hozzá? Mert ha igen akkor csak egy szivacsszűrőt kell venni hozzá
nekem ilyen volt hozzá.
Amúgy mindent megkapsz hozzá egy díszállat kereskedésben.
Amúgy amit adnak csövet annak az egyik végét bedugod a levegőztetőbe a másik végét meg a szivacsszűrőbe. A szivacsszűrőnek van egy tapadókorongja azzal rögzíted majd az akvárium falára. De az egész szivacs a víz alatt legyen. Meg ahogy látom van a csövön egy kék szabályozó azzal tudod szabályozni a buborék mennyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!