Az egyik Stendhal halam bántja a másikat, mit tegyek?
Nem vagyok halszakértő, de azért adok pár tippet.
-Tedd másik akváriumba az agresszív halat.
-Amikor bántja a másik halat, hálóval fogd meg addig, amíg nem támadja tovább.
-Add el az agresszív halat.
-Hívj fel egy halszakértőt.
Előző vagyok.
7 literes?? Ez már állatkínzás, akkor is ha csak kényszermegoldás. Mihamarabb rakd őket át a nagy akiba.
Aha. Ugye tudod, hogy egy bicolornak kell 200 liter víz? Ugye a 7 litert csak viccből írtad? Ugye tudod, hogy 30 liter alatt HALAT TARTANI TILOS? Állatvédelmi törvénybe ütközik, 1-2 napon belül mind megdöglik a befőttes üvegedben. Nem is tudom, hogy képzelted... Mekkora az, úristen..
Azonnal vidd vissza a halakat, utána pedig ha érdekel az akvarisztika, olvasd ki a Horn-Zsilinszky könyvet, illetve akvarista.hu-n az e-bookokat. Aztán vegyél egy minimum 50 literes akváriumot.
Megint előző vok.
Hát választhatsz, ha meg szeretnéd tartani a stendhalakat és az algaevőt, akkor bizony kellene egy 100-150 literes, és neon mivel csapathal, így kellene belőle egy 8-10 fős csapat. Tehát mondjuk lehetne egy 150 literes aki, sok búvóhely, 2 stendhal-hal, 8-10 neon, 2 szifó(úgy is szaporodnak:D) és az egy anci, meg az a G betűs, azt nem ismerem <o: .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!