2/9 A kérdező kommentje:
ha sima gyom akkor nem élne a víz alatt. nem? ez már régóta benne van és hajtja a leveleket
2011. aug. 4. 16:59
4/9 anonim válasza:
szerintem nem gyom biztos vízinövény hisz hozza a hajtásokat(már-mit a kérdező állítása szerint)!Most így nem tudom megállapítani konkrétan a növény fajtáját...lehet hogy valami vízi hínár féle vagy fogalmam sincs! :)
5/9 A kérdező kommentje:
értem. szerintem nem hínár féle,de nemtudok rájönni hogy milehet
2011. aug. 4. 17:30
6/9 anonim válasza:
Talán valami bacopa fajta lehet.Talán bacopa monnieri de ha az is valami hiánya van(fény,tápanyag),mert nem így kéne kinéznie.De ez egyáltalán nem biztos, ez csak az én tippem.
7/9 A kérdező kommentje:
nekem is ez volt a tippem.de én a tóból hoztam be.ezért is ilyen kis gyengécske.de a tóban nagyon sokáig elélt.
2011. aug. 4. 17:51
8/9 anonim válasza:
szerintem ne nagyon vigyél a tóbol növényt az akváriumba. én is vittem be és elszaporodtak a férgek az aljába. de szerintem ha bemész egy állatkereskedésbe vagy egy akvarisztikába akkor ott megtudod nézni hogy milyen növény.
9/9 A kérdező kommentje:
kellő módon megtisztítottam.de nem is ez volt a kérdés :)
2011. aug. 5. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!