Bazaltzúzalék, szerintetek ez jó? (Kérdés lent. )
Sziasztok!
Szeretnék a 200 literes akváriumomba bazaltzúzalék ajzatot, nahmost sztem a bolti 700ml/450 ft hát nekem ez elég soknak tűnik.Nahmost keresgéltem és ezt talaltam: [link] Szerintetek ez a szemcseméretel nem lesz gong?Mert szeretnék majd bele Garnélákat,Páncélos harcsákat,Algaevő halakat..Mert 450 ft 700ml és mék ki is kell mosni..Hát ez jobban megéri.Ha nem jó, miert?
Köszi a választ.
Hát én olyan ember vagyok hogy én amit a fejembe veszek azt végre is hajtom, nahmost én mindenképpen egy ijen "bazaltzúzalék" nevű kavicsot szeretnék venni.Sztem a halasboltokban a 300-500ft-ig terjedő árak egy 700ml-1kg os kiszerelésegik kész rablásnak minősül.. Szal..Ezt szivesebben kimosom 1200 ft-ért 25 kilót mint a halasboltból vetet 5000 Ft ból.De az se mind 1 hogy az akváriumomban tartott élőlényeknek mi a jó ezt próbálom fejben tartani de az árak nem a földön járnak magyarországon.. :()(Sajnos) Mert hát megveszem az akváriumot meg a tetőt az akvárium 200l-es és arra a tető ez csak igy 35,500 ft és akkor még belső szürőt fűtöt sem vettem bele akkor ugye a kavics aztán a halak növények.. Nagyon drága itt minden.. (Megjegyezném 14 eves vagyok) Szal nincs az hogy nah elmegyek dolgozni aztán majd simán megveszek bele mindent..
Ehhez már kelleni fog egy külső szűrő is, anélkül nem tudsz egy normális vízminőséget fenntartani, úgyhogy az aljzat a legkevesebb. Ráadásul hacsak nem masszív növényesnek szánod akkor egy nagyteljesítményű vízpumpa+szivacs (powerhead) fog kelleni. Ha nem magad csinálod a külső szűrőt akkor nyugodtan kalkulálhatsz rá egy 20-ast, viszont a powerhead kijön 5-6 ezerből.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!