Szerintetek szép az akváriumom?
Tényleg nagyon szép, gratulálok!! :D
Az aljzat tényleg kicsit természetellenesen kék, de ennyi baja legyen. :)
Ha jól látom, azok rózsás díszmárnák? Én úgy tudom, hogy azt min. 150 literes akváriumba kéne taratani...( [link]
Szia!
A kinézetére nem mondok semmit, szerintem természetellenes, de ha neked tetszik, akkor minden oké. Viszont a halak nem csoda, hogy kipusztultak belőle, szörnyűek a darabszámok és a fajok is. A tetráknak (minimum 10 db) 100 literes akvárium kellene, a xiphoknak 150-200 liter, a márnáknak szintén nagyobb. A darakór a rossz tartási körülményekre utal, nemsokára ők is kipusztulnak. Sokkal kevesebb fajta halat kellene tartanod, nagyobb darabszámban.
Holnap lesz átrendezés, azért kérdeztem, hogy mi nem jó!?!?
A darakór már egy éve volt, és egy hal hozta be akit előtte vettem, szóval nem az én hibám volt! Most már tudom, hogy a díszmárnát meg a xifót nagyobba kell tartani, de akkor még nem tudtam, és a halas mondta, hogy jó lesz!
szep csak ha mar az ajzatot is cserelni akarod egy gyokeres,vagy koves hatter jobban mutatna.D DE MASKULONBEN meg tok jo
!!!
Köszi!
Vitorláshalam nincs, pont azért mert nem való 50 literes akváriumba, ma lesz akváriumrendezés, majd rakok fel képet, hohy milyen volt milyen lett! Tudom, hogy a talaj gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!