Hogyan készíthetünk házilag elletőketrecet?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy házilag, milyen anyagok felhasználásával készíthetünk saját magunk olyan ellető ketrecet, amit majd betehetek az akváriumba és amibe majd a kicsiket felnevelhetem?.2011. júl. 28. 19:07
1/3 anonim válasza:
Fogj egy műanyag(pl fagyisdoboz) edényt és fúróval fúrj rá lyukakat, de akkorát amin nem fér ki a kishal. Vagy bökdösd ki tűvel! :) Jobb ötletem nincs! :)
2/3 anonim válasza:
Kérdezőnek:
Szúnyoghálóból is el lehet készíteni.
Rico Verchetthinek:
Remélem anyádék is így edzettek téged, azért lettél ekkora tahó. Ha nem értesz a dologhoz minek köhögsz bele.
3/3 anonim válasza:
Én annak a műanyag doboznak az összes oldalát kivágnám, persze úgy, hogy keret maradjon. És azt bevonni szúnyoghálóval. Az alját ne vágd ki, mert nálam pl. a sügéreknél eléggé csipkedték az alját, tennem is kellett bele műanyag lapot, mert ahogy piszkálták őket 1-2 meghalt... Tűvel kibökdösni értelmetlen, nem lesz vízmozgás. A legkisebb fúróméretnél meg már átfér a kishal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!