Milyen fajta halakat tartsak egy 63-literes akváriumba?
Figyelt kérdés
van benne speciális szürő eheim,fütő speciális kövek és növényzet ..tetős és van beszerelt világítás itt au akvárium [link] 2011. júl. 28. 13:10
11/18 A kérdező kommentje:
és úgy lehet e hogy 10-neon és egy sziámi harcos
2011. júl. 28. 14:52
12/18 anonim válasza:
Lehet.
Ha találsz vörös neont, akkor mindenképpen azt vegyél, mert azt jobban lehet olyan meleg vízben tartani, mint a bettát.
13/18 A kérdező kommentje:
oké köszi már megvan az összeállítás!!! egy anci 10-neon 1-sziámi és egy csiga vagy kettő :)
2011. júl. 28. 16:34
14/18 anonim válasza:
"Hát mondjuk a 13:18 úgy felejtsd el, mint a saját ötletedet a 4 neonnal, meg a 2 plattival... "
Én vagyok a 13:18 as válaszoló, és egyetlen egy szóval nem írtam, hogy 4 neonom és 2 plattim van. 4 plattim van és 12 neonom, de még ilyet sem írtam.. ????
15/18 Platypus válasza:
Az Ancit hagyd ki belőle, több mint 10 centisre megnő és a hímek erősen territoriálisak, szétszedik az akvárium berendezését. Ezen kívül vörös neonokkal már így is épp elég nagy a népsűrűség, nem kell bele több hal. Algaevőnek elég pár zebracsiga.
16/18 A kérdező kommentje:
oké
2011. júl. 29. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!