Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Kell alá hungarocel vagy valami?

Kell alá hungarocel vagy valami?

Figyelt kérdés
Kaptam egy 54 literes akvárium szettet sima felületű stabil asztalon van. Kérdésem az lenne hogy kell-e alá hungarocel vagy valami anyag? Az akvárium alja nem az asztalon van hanem fölötte kb 1centire a levegőben, mivel a szetthez adtak műanyag tálcát ami megemeli. Tehát oda kellene tennem valami anyagot nem fog meghajlani az üveg ha lesz benne víz meg talaj? Válaszokat előre is köszönöm.
2011. júl. 25. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

Igen kell alá!

És nyugi, nem fog meghajlani az üveg.

2011. júl. 25. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
persze, mindenképp kell alá valami!
2011. júl. 25. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Pontosan mi az, hogy a levegőben?

Hol van akkor aklátámasztva? Jó lenne egy kép!

Mekkora felületen van alátámasztva?

Meghajlani biztos nem fog... eltörik mint a ropi.

2011. júl. 25. 11:06
 4/7 Falun ***** válasza:

tegyél alá hungarocellt, vagy polifoamot!

a kettő együtt a legjobb! nekem is úgy van.

fő a biztonság az üveg csak egyszer törik!!!!

2011. júl. 25. 13:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Harmadik válaszolónak, a levegőben van azt úgy értettem hogy van 1 keret ami az asztalon van és arra van rátéve az akvárium és az tartja a levegőben csak körbe a keret ér hozzá a tartóhoz maga az akvárium alja nem ér semmihez. Ezért kérdeztem hogy akkor oda rakjak e valamit.
2011. júl. 25. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen keretet még nem láttam, de sztem hülye ötlet, hogy nem ér le az alja.

Én úgy szoktam hogy az akvárium aljára padlószőnyeget ragasztok kétoldalas ragasztóval. Aztán fogok egy műanyag terítőt (100Ft-os boltban lehet kapni) és azt lerakom a bútorra, és majd arra teszem az akvit, mert volt hogy kilötyögött a víz és a bútorlap ami alatta volt, felpuposodott a víztől és megtörte az akvi szélét.

2011. júl. 25. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:

3.vagyok.

Régen, fém keretből csináltak ilyet, de középen volt egy széles csík.

Ha gyárilag így van kitalálva, biztos bírja egy ideig, de azért előtte csinálj egy próbát olyan helyen, ahol nem gold, ha törés esetén kifolyik 50 liter víz.

Őszintén szólva, magam részéről biztos nem használnék ilyen keretet. Nikecell, vagy polifoam kell alá, nem keret.

2011. júl. 25. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!