Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Erről mit gondoltok?

Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9tGmvjzLb1A

kirázott a kideg....

annyira undorító állatkínzók

2011. júl. 18. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Undorítónak undorító, viszont a mutatott kígyó pl. nem él, mert lefejezték. A mozgás önmagában nem élet.
2011. júl. 18. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát vajon mit gondolnék... Mondjuk nem tudom, miért tesznek ide be folyton ilyen kérdéseket, hogy "mit gondolsz erről" és valami egyértelműen szörnyű állatkínzást mutatnak mellé. Egy normális ember mit gondolna erről? Hogy erkölcstelen.
2011. júl. 18. 10:41
 3/7 anonim válasza:
annyi, hogy miután levágják a fejét, a teste reflexből mozog. de ez bármelyik állatnál igaz.
2011. júl. 18. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy csirkevágó üzem is elég undorító, a többség mégis gondolkodás nélkül betolja a rántott csirkét. Pusztán kulturális kérdés, hogy a lefejezett nyers kígyót találjuk undorítónak vagy a lefejezett megsütött csirkét is.

Nekem meg mindkettő közömbös, mert vega vagyok, de az tény, hogy ha már levágjuk az állatokat, akkor a legjobb tartásmód, tisztességes körülmények ÉS a lehető leghumánusabb vágás járna nekik.

2011. júl. 18. 10:46
 5/7 Platypus ***** válasza:
Nem néztétek végig a videót! Az elején a kígyó az rendben van, a lefejezés egy gyors és humánus módszer, a mozgás meg csak zsigeri reflex. De utána élve pucolnak egy pontyot, még csak fejbe se csapják előtte! És utána egészben berakják a forró olajba, a feje meg még mozog és tátog. Mondjuk az utóbbi már ott is csak reflex, mert az olaj tuti tönkretette a gerincét, de az eljárás egésze akkor is embertelen és értelmetlen. Kizártnak tartom, hogy bármit is változtasson az ízeken, ha előtte 3 mp-et vesztenek azzal, hogy lefejezik. Ha meg a világ legfinomabb dolga lenne az élvepucolt beles ponty, akkor is elítélendő az eljárás.
2011. júl. 18. 17:54
 6/7 Doruss ***** válasza:

Borzalmas. Amúgy akik végignézték, a halat tényleg élve pucolták meg... ilyenkor, bár nem szeretem a vérengzést, megnézném szívesen ahogy ezeket az embereket élve lenyúzzák és forró olajba teszik, mindezt versenyre.

Egyébként, nem tudom észrevettétek már, de a legdurvább állatkínzások szinte mind Kínában történnek. Ha annyi ember halna meg, amennyi állatkínzást végrehajtanak ott, megszűnne Kína...

2011. júl. 18. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Kínában az emberi magzatokat is étteremben eheti a felsőbb réteg. A szegények meg éheznek és nyomorognak.
2011. júl. 18. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!