Teknősök mellé lehet valamilyen halat tenni?
2 kis sárgafülű ékszerteknősöm van. Kb 5-6 centi a páncéljuk.
Olyan halat keresek, ami egyben valamennyire takarítaná az akváriumot. (Garnélára is gondoltam). És persze ne egyék meg a tekik:D
Hát... nem hiszem, hogy sokat segítene, de hátha :D
A mi két tekink már felnőtt, 10-15 centisek és kerti tóban vannak. Koi pontyok vannak mellettük, azok is nagyok, nem zavarják egymást.
Egyébként garnéla biztos nem lesz jó, az igényes fajta, nagyon tiszta víz kell neki.
A halakkal me az a baj, hogy az egész akváriumot meg kellene töltened vízzel, hogy elég legyen nekik, a teknősöknek viszont szükségük van egy kis száraz részre. Ha nem tiszta az aksi, azt nem halakkal, hanem nagyobb teljesítményű szűrővel, élő növények bepakolásával lehet elérni.
Remélem segítettem :)
sajnos a koi ponty 90 centisre nő meg:D
Nekem akváriumi hal kéne. Lehetőleg kicsi, és nem muszáj szépnek lennie
Szárítottat!
De otthon is csinálhatsz, veszel pár szimpatikus halat és rátolod a radiátorra. Sok sikert!:)
Van itthon szárított hal.
Nem értem minek próbálsz vicceskedni, nem mondták még, hogy nincs humorod?
Ezek algaevő halak:
Epalzeorhynchus siamensis, Otocinclus, Gyrinocheilus, Ancistrus, Hypostomus, Panaque.
Csak szerintem a teki túlságosan szennyezi a vizet az ürülékével és valószínű hogy megenné a halakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!