Pillangó törpesügérekhez értő embereket keresek!? Vagy csak túl aggódom az egészet?
Ma vettem két ramirezit. Igyekeztem egy hímet meg egy nőstényt választani. A boltban viszont egyiknek sem volt első 2-3 sugárban megnyúlva az úszósugara. Ezért vettem egyet amelynek bordós folt van a hasán meg egy másikat amelyik megnyúlt mellúszóival és fekete első pár hátúszó sugarakkal hímnek nézett ki.
Most a hím folyamatosan kergeti a nőstényt. Lehet hogy csak az erőviszonyokat tisztázzák?
Mellékelek képeket:
A minőségért bocsi, ez a legjobb amit tudtam...
Köszönöm Hable a dicséretet!
Ma már nem kergeti, úgyhogy megnyugodtam. Most azon gondolkozok, hogy kell e majd nekik a levegőztető cső, mert a neonok kicsit fönt úszkálnak, és mindig az üvegnek mennek. Az is lehet, hogy így másfél 7 alatt elszoktak, hogy más hallal kell megosztaniuk a helyüket.
Azt esetleg megírhatja valaki, hogy egy héten egyszer kaphatnak vörös szúnyoglárvát, vagy jobb lenne még ritkábban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!