Két napja vettem halakat. Molly, Plotti, Guppi. Az egyik Molly sajnos ma elpusztult. Aki eddig is félénk volt. Miért halt meg? A többivel most mit tegyek?
Semmit nem láttam rajtuk, gondolom nagyító nem kell hogy észrevegyem rajtuk ezeket a betegségeket.Egyelőre azóta, a többiek egész jól vannak,nagyon élénkek.Fekete,arany, és márvány Mollyjaim vannak egyébként és egy márvány Molly és egy Platti pusztult el elég rejtélyes módon amint fent is említettem.
Köszönöm eddig is a segítséget!
20.25-ös vagyok!Szabad szemmel látható,a nyúlvány,és a fehér pöttyöződés is!De mivel ilyeneket nem láttál rajtuk,ezer más ok miatt is elpusztulhattak.Gondolok például,vízhőmérséklet,minőségváltozás,vagy a szállítási sokk,ami miatt elpusztulhatnak.:(Egy-két hal elpusztulására,vásárlás után,mindig lehet számítani!Fertőzéstől függetlenül!
Írtam a karanténról is,ami akkor fontos,ha nem a megszokott Üzletedből szerzed be a halakat!
Ha viszont,onnan veszed ahol szoktad,akkor az akváriumba engedés előtt,zacsistól helyezd őket az akváriumba,hogy az akváriumi vízhőmérsékletet átvegye,a zacskóban lévő víz,és így fokozatosan szoknak hozzá!Ez kb.30perces művelet.Ugyanis 1-2 fok eltérés is megviseli őket,pláne ha hidegebb a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!