Ez a hal összeállítás jó egy 160 literes akváriumba? (többi lent)
Figyelt kérdés
pillangó törpesügér 1 pár, bolíviai törpesügér 2 pár, vitorláshal 1 vagy 2 pár , anci 1 hím és 1 nöstény
És tudnátok mondani egy üzletet ahol lehet venni ilyen halakat?(mert a diszhal.info-n néztem meg ezeket)
2011. júl. 5. 11:08
2/17 A kérdező kommentje:
és ez igy jol van összerakva?
2011. júl. 5. 11:29
3/17 anonim válasza:
en szemely szerint raknek meg min. egy rajhal csoportot..
4/17 A kérdező kommentje:
ezekkel eggyutt?
2011. júl. 5. 11:37
5/17 anonim válasza:
2 Ramirezit és 2 vitorlást tudsz venni az Atlantiszban.
Szerintem anci is biztos van náluk. (Bp, VI. Eötvös U. 28.)
Barátom ott vette karácsonykor a Ramireziket és azok jól megvannak itt csapvízben a 7 éves vitorlással együtt.
Ezek egymással jól kijönnek egyébként.
6/17 A kérdező kommentje:
és pillango és boliviai sugert nem lehet mo-n kapni? :S
2011. júl. 5. 11:43
7/17 A kérdező kommentje:
ja bos a pillango-ramirezi ugyanaz XD
2011. júl. 5. 11:46
8/17 anonim válasza:
Aham ez igy jol ven (szerintem),de a ramirezivel(pillango torpesuger) nagyon kenyes hal,es kisse elter a vizhomerseklete a tobbietol,vitorlasbol szukon mehet 2 par, es ha gondolod valami rajhalat (neon,serpalazac,) is tehetnel kozzejuk,,ha neont akarsz voros neont vegyel az nagyobra megno es nem tudja megenni (csemegenek(a vitorlas hal Amugy jo ez az osszeallitas...
9/17 A kérdező kommentje:
oké kosz szépan :)
2011. júl. 5. 11:58
10/17 A kérdező kommentje:
ja és milyen aljzatot tegyek az akváriumba?
2011. júl. 5. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!